Hemsida för LundaLägret 2011

LundaLägrets hemsida
För någon månad sedan hade vi första mötet med de ansvariga för LundaLägret 2011. Mötet var angående deras hemsida som ska fungera som marknadsföring- och anmälningskanal för LundaLägret – ett innebandyläger för 8-13 åringar i Lundaregionen.

Besök LundaLägrets hemsida.

Idag lanserades hemsidan. Och vi måste säga att vi är mycket nöjda med resultatet.

Det har varit ett otroligt spännande projekt, och i viss mån utmanande.

Designen

Hemsidan riktar sig både till barnen och föräldrarna. Vilket innebär att designen måste förmedla en lekfull känsla som tilltalar barnen. Medan föräldrarna måste mötas av en seriös och professionell stämning så att de kan känna att de kan lita på lägret, dit de ska lämna sina barn under dagarna.

Både kunden och vi själva blev nöjda med resultatet, och hoppas att antalet anmälningarna speglar deras förväntningar.

Utvecklingen

Skärmbild på Formulärredigering

I ett projekt som LundaLägret, där mycket information är statisk i jämförelse med Köp & Sälj-sajter eller en blogg som denna, ser inte vi några större svårigheter i själva utvecklingen eftersom vi har stor erfarenhet av sidor av den karaktären.

Det fanns dock en liten nöt att knäcka och det var det avancerade anmälningsformuläret som krävdes för att kunna samla in all information som de ansvariga behövde. Så som personnr, tröjstorlek, adress med mera.

Den utomordentliga lösning vi hittade var att använda oss av ett verktyg helt inriktat på formulär. Verktyget gör det extremt simpelt för LundaLägrets ansvariga att själva lägga till nya fält eller alternativ i formuläret. De kan till och med skapa nya formulär som de kan lägga in på andra sidor om de så skulle vilja.

Slutord

Detta projekt har varit riktigt roligt att arbeta med, då vi har kunnat experimentera med design och funktioner samtidigt som vi har fått ganska klara önskemål från vår kund.

Vi är mycket nöjda med formulärhanteringen och de enkla redigeringsmöjligheterna vi skapade för LundaLägrets ansvariga.

Vi tackar Joel Tedgård för ett trevligt samarbete!

Det här inlägget postades i Case. Bokmärk permalänken.

4 svar till Hemsida för LundaLägret 2011

  1. Joel skriver:

    Tack själva!

  2. Mange S skriver:

    Riktigt bra jobbat grabbar! Blev som ni skriver både tilltalande för de yngre och funktionell för föräldrarna!

    mvh

    /Mge

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>