Hemsidor och digitala lösningar

Vi är en modern webbyrå som skapar unika och användarvänliga hemsidor som besökarna gillar. För din skull gör vi det också superenkelt för dig att redigera den själv.

Vi dricker kaffe och vill göra dig nöjd, så läs vidare och boka in ett förutsättningslöst möte med oss! Är du från en bostadsrättsförening erbjuder vi er en specialanpassad lösning för hemsidor till bostadsrättsföreningar.

Design

Vi erbjuder alla våra kunder en unik design. Har företaget en grafisk profil designar vi med den som grund. Om ingen grafisk profil finns så tar vi fram en design som passar företagets profil och målgrupp.

Innehåll & struktur

Tillsammans med er kommer vi fram till vilket innehåll som skall finnas med och hur strukturen skall se ut. Att navigering och struktur skall vara användarvänlig är något vi alltid lägger stor vikt vid.

Hastighet

En hemsida som laddar långsamt blir ingen glad av och i värsta fall förlorar ni kunder. Vi bygger webbsidor som är optimerade för att ladda snabbt. En välbyggd hemsida laddar snabbt även med en långsam internetuppkoppling.

Funktioner

Vi bygger det som ni som kund behöver. Exempel på funktioner kan vara bildgalleri, bokningssystem, kalender, kontakt- och beställningsformulär, användarinloggning, kommentarer, gilla-knapp eller röstningssystem.

Administration och uppdateringar

Något av det viktigaste när vi gör hemsidor är att våra kunder skall ha stor frihet och möjlighet att administrera och redigera hemsidan själva. Därför bygger vi våra hemsidor på kraftfulla webbpubliceringsverktyg som WordPress och Drupal. Ni får full kontroll över meny, texter, bilder, formulär, osv och behöver egentligen bara anlita oss om ni behöver utökad funktionalitet. Det bästa av allt: det är superenkelt!

Lär dig mer om varför WordPress är bra för dig

E-handel

Visst är det spännande att sälja saker på nätet? Om det handlar om en liten webbshopp med ett fåtal produkter kan vi integrera webbshoppen i hemsidan. Krävs en större webbutiken bygger vi den med ett e-handelssytem som ger extra funktionalitet och flexibilitet.

Google

När vi skapar hemsidor ser vi till att de blir professionellt byggda så att de absolut bästa förutsättningarna för att hamna högt upp när man söker på Google. En hemsida som syns bra på Google kan generera väldigt många besökare. Vill man nå toppen på Google måste man dock göra mer än så, vi vet så klart vad som behövs. Vi skriver en skräddarsydd guide för ditt företag med instruktioner för att hamna högre upp på Google, guiden beskriver bland annat vad ni ska tänka på när ni skriver texter och rubriker på er hemsida.

Förutom att vi jobbar med det så kallade organiska sökresultatet jobbar vi även med annonsering på Google – AdWords. Med Google AdWords kan du betala för att synas över eller vid sidan av sökresultaten bland sponsrade länkar. Detta kan vara ett otroligt kostnadseffektivt sätt att marknadsföra sig om man gör det på rätt sätt. Säljer man saker på hemsidan kan man direkt se om annonseringen är lönsam.

Statistik

Statistik är viktigt. Utan statistik famlar man i blindo. Vi installerar mätverktyg och skickar om önskat rapporter varje vecka/månad. Ni får reda på hur många besökare hemsidan haft, i vilka städer besökarna befann sig, vilka sidor som besökts mest, varifrån besökarna kom, vilka sökningar de gjorde för att komma till hemsidan och mycket mycket mer. Vi kan även hjälpa er att analysera och dra nytta av statistiken, så att er hemsida blir mer riktad och anpassad efter era besökare.

Webbhotell & domännamn

När man har en hemsida måste man lagra den någonstans, det gör man på ett så kallat webbhotell. Domännamnet är den adress som man skriver för att nå hemsidan, t.ex. minhemsida.se.

Andra tjänster

Vill ni synas på internet handlar det inte bara om att ha en hemsida. Vi kan hjälpa er med en hel del andra saker också: nyhetsbrev, Google-annonsering, egna e-postadresser, sökmotoroptimering, sociala medier.

Tid

Att utveckla en hemsida kan ta olika lång tid beroende på vad ni har för önskemål och förberedelser. Från projektstart till färdig produkt tar det dock vanligtvis 8 veckor.

Ni får alltid en specificerad projektplan vid projektstart som vi utformar tillsammans och som gör att vi kan leverera det som önskas av er i rätt tid.

Pris

Vi sätter alltid produkten i första hand och anpassar sedan priset efter den, och inte tvärtom. Detta innebär att våra kunder får en hemsida som håller hög kvalitet och i efterhand är nöjda med både produkten och priset.

Priset beror bland annat på hur stor hemsidan är och vilka funktioner som skall finnas med. Vill du ha en offert av oss ber vi dig att boka in ett förusättningslöst möte med oss.

Visst känns det lockande?  Boka in ett möte direkt!