Hjälp med nyhetsbrev?

Skapa bra nyhetsbrev

Att ha ett nyhetsbrev kan vara ett perfekt sätt att få dina besökare till din webbplats! Men då gäller det att det är ett bra nyhetsbrev, det skall vara intressant att läsa, se snyggt ut och ha koppling till hemsidan. Skall man skicka nyhetsbrev skall det vara på riktigt. Det duger inte att skicka från sin företagsmail, ni måste använda en tjänst dedicerat till nyhetsbrev så att ni slipper spam-varningar, skickar html-brev och får utförlig statistik.

Fundera på vad kunderna vill ha ut av ert nyhetsbrev. Tänk på att många har ont om tid och bara skummar igenom nyhetsbreven. En av de bästa sakerna man kan göra är att fråga sina kunder vad de vill se i nyhetsbrevet. En annan bra sak är att man kan analysera den statistik som man kan få ut av de lite mer kompetenta programen för att skicka nyhetsbrev.

Bästa tjänst för att skicka e-post?

Det finns väldigt många olika system för att skicka nyhetsbrev. Eftersom vi älskar att använda smarta och enkla tjänster har vi undersökt marknaden. De vi gillar allra bäst är MailChimp. Inte bara har de byggt kanske världens bästa nyhetsbrevssystem, de har också underbart skön humor!

Varför vi gillar MailChimp

• superenkelt att lägga in texter och bilder
• mycket mycket statistik
• jobbar nitiskt för att motverka spam-varningar
• skön humor och smart hemsida
• gratis, upp till 2 000 prenumeranter!

Hjälp att komma igång

Vi kan hjälpa er med allt från registrering och import av prenumeranter till att skapa mallar och analysera statistik. Kontakta oss!