Vad är WordPress?

Skapa sida i WordPress

WordPress är ett modernt publiceringsverktyg med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Det perfekta verktyget för företag som vill närvara på internet.

Med WordPress kan du redigera din hemsida direkt på nätet, från vilken dator som helst. Det enda du behöver komma ihåg är ditt användarnamn och lösenord.

Det är ett mycket bra publiceringsverktyg som lätt konkurrerar ut de flesta kommersiella publiceringsverktygen på marknaden. – Urban Lindstedt, Internetworld

Användarvänligt

Vi har valt WordPress till stor del för att det är i grunden så otroligt enkelt för våra kunder att redigera hemsidan och på så vis hålla den aktuell. För att göra det ännu bättre för dig som som kund får du alltid en redaktörsinloggning som vi har specialanpassat efter dina behov och tidigare webberfarenheter.

Sökmotorvänligt

WordPress är i grunden väldigt omtyckt av sökmotorer. Med hjälp av oss kan ni bygga upp en strategi som ger er en högre placering i Google.

Alltid uppdaterat

Med tusentals utvecklare hålls koden alltid uppdaterad och säker. Det släpps helt nya versioner någon gång per år, medan mindre uppdateringar och buggfixar kommer någon gång i månaden.

Kostnadsfritt

WordPress är Öppen Källkod och kostar således ingenting. Vi tar inte ut någon extra avgift för WordPress, enkelheten drar snarare ned utvecklingstiden.

Leverantörsoberoende

I och med att WordPress är världens mest utbredda och accepterade publiceringsverktyg kan ni väldigt enkelt byta webbhotell eller gå vidare med utvecklingen på egen hand.

Plugins

Vi använder oss ofta av tilläggsverktyg, så kallade plugins, till WordPress för att utöka funktionaliteten på hemsidan. De vi använder är både stabila och välutvecklade och ger ofta ett nyttigt mervärde för dig och dina besökare.

Vi utvecklar ofta skräddarsydda plugins för våra kunder. Ett plugin som vem som helst kan ladda ner är vårt Custom Google Talk Chatback plugin.