Fitness Brands

Fitness Brands är en av Nordens ledande leverantörer inom träningsprodukter. Vi har tagit fram en digital identitet och plattform för att stärka deras varumärke inom B2B både i Sverige och Norge. Vi har också tagit fram en e-handel för försäljning direkt till konsument på den svenska marknaden.

Superlab

Vi har för Superlab skapat ett digitalt design laboratorium, med utrymme för inspiration och kreativitet på hög internationell nivå. Här kan Superlab visa upp sig, sina produkter och tjänster. Samtidigt som dom fortsätter hjälpa organisationer att anpassa sig efter framtidens behov och marknader.

Foodstock

Tillsammans med Foodstock har vi skapat en inspirerande och utbildande plattform för gastronomi och mathantverk, för alla. Ambitionen är att ständigt utveckla den skandinaviska gastronomi.

Klimatkommunerna

Klimatkommunernas arbetar med att minska utsläppen av växthusgaser i Sveriges kommuner. Vi har tillsammans med Klimatkommunerna tagit fram en digital identitet och plattform för att hjälpa de att uppmärksamma och påverka detta ämne regionalt.

Safe6

Vi fick möjligheten, tillsammans med Studio Ahremark, att hjälpa RFSL Skåne att ta fram en ny digital plattfrom som riktar sig till särskilt riskutsatta; homosexuella, bisexuella och transpersoner. En site där en kan hitta information ang könssjukdomar, test och beställa kondomer direkt hem i brevlådan.

Kongahälla Center

Kongahälla Center är Kungälvs och Sveriges senaste (stjärn)tillskott på köpcentrums-himlen. Det är den största satsningen på handel i Göteborgsområdet på över 10 år. Vi har fått äran att, tillammans med Dahlbäck/Söderberg, ta fram deras digitala plattform. Här återfinns allt en kan behöva veta för att maximera sin upplevelse på Kongahälla Center.

Gothenburg Design Festival

Under en vecka bjuder HDK – Högskolan för design och konsthantverk in till en festival lik ingen annan. Genom workshops, föreläsningar och utställningar får allmänheten utforska nya idéer för lärande, arbete och social jämlikhet. Kul tänker vi! Och ännu roligare att vi fick möjligheten att, tillsammans med Studio Ahremark, arbeta fram en platform som resulterade i något lika ovanligt som festivalen i sig.

SDSN Northern Europe

SDSN Nordeuropa förbinder nordiska kunskapsinstitutioner att kommunicera vad hållbarhet handlar om samt att främja gemensamt lärande och hållbara lösningar. Vi har, tillsammans med Dahlbäck/Söderberg, tagit fram en ny digital platform för SDSN som möjliggjort en mer aktiv digital närvaro.

Helsingborgs Stad

Det är inte alltid lätt att ansöka om bygglov, det finns många faktorer som kan få huvudet att snurra. Tillsammans med Helsingborgs Stad och Studio Ahremark har vi gjort det hela lite lättare. Vi skapade en användarvänlig webbapp som gör att invånaren, med bara tre enkla steg, kan ansöka om bygglov för mur och plank.

Du använder en föråldrad och högst troligen osäker webbläsare. Det är inte säkert att siten fungerar som den ska för dig. Därför ger vi dig en vänlig uppmaning om att uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.